永續發展:我們的工作核心

我們的存在是為了解決客戶最棘手的問題。 我們深入了解客戶的真正的需求,然後運用創意提供最佳的氣體或技術解決方案。 我們的客戶可體驗更高的生產效率,更好的產品質量,並可減少能源的使用,降低污染物的排放。 簡單來說,我們的產品和專業知識有助客戶業務的永續發展。


我們深切關注環境保護問題。 我們制定積極的環境表現目標,並衡量進展,不斷改進我們的業務。


我們很自豪能夠深入世界各地的數百個社區,與社區建立合作關係,維持業務增長,並為實現共同目標出一分力。


作為同事,我們透過通力合作,一同應付富挑戰性的工作,爭取成功,務求在業界脫穎而出。 
 

 

 

聯絡人資訊

  • Contact Information
    Julie O'Brien
    610-481-4364
發生錯誤,請修正強調顯示的欄位。
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

我們能為你解答?

  1. 詢問哪一類的訊息?

巴黎協議主席的話

我們與社會各界同樣關注氣候變化對環境的影響。

X

This site uses cookies to store information on your computer. Some are essential to make our site work; others help us to better understand our users. By using the site, you consent to the placement of these cookies. Read our Legal Notice to learn more.

Close