管理可持續性

我們的可持續性專注於:    

透過可持續性帶動的商機,為客戶帶來好處,肩負責任的同時成長。

我們透過較高的生產力、更優質的產品、減少能源使用和減少排放,以協助客戶改善其可持續性表現。  

透過高成本效益的改善,保護資源和減少環境足跡。

我們在溫室氣體、能源、食水、廢物和排放方面設定進取的環保目標,我們亦會評估進度,從而不斷改善運作。 

關顧我們的員工、客戶和社區 - 保護我們的授權以繼續營運和成長。

我們建立安全、簡約、高速和自信的文化。 我們的目標是零意外和零事件。 我們承諾發展人才、支援社區、與供應商互動,並保持誠信。

發生錯誤,請修正強調顯示的欄位。
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

我們能為你解答?

  1. 詢問哪一類的訊息?

管理永續發展

商業價值、環境管理、治理與社會責任。

X

This site uses cookies to store information on your computer. Some are essential to make our site work; others help us to better understand our users. By using the site, you consent to the placement of these cookies. Read our Legal Notice to learn more.

Close