Francesco Maione

美洲總裁

Francesco Maione 為 Air Products 的美洲總裁。他負責公司大氣氣體和 HyCO 產品線在北美和南美的增長和盈利能力以及營運。 

Maione 先生於 1998 年加入英國 Air Products擔任噸量級氣體業務的財務分析師。在 Air Products 任職期間,他在公司的主要業務(包括商用氣體、電子、噸量級氣體及醫療)以及主要地區(包括亞洲、歐洲及美國)擔任多個職位。Maione 先生於 2014 年成為南歐工業氣體部總經理、2015 年擔任西班牙及葡萄牙工業氣體業務副總裁,並於 2016 年擔任美洲南部地區副總裁。在 2020 年年初獲任命為美洲大氣氣體總裁之前,他曾擔任美洲北部地區副總裁,以及南美洲副總裁兼總經理。

加入 Air Products 之前,Maione 先生曾在意大利的科威特石油公司,以及在倫敦的法國公司維旺迪等跨國企業任職。 

Maione 先生持有羅馬大學商業及經濟學位,以及羅馬路易斯大學工商管理碩士學位。他亦是一名合資格的特許會計師。

1/2021


返回領導階層

發生錯誤,請修正強調顯示的欄位。
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

我們能為你解答?

  1. 詢問哪一類的訊息?

X

This site uses cookies to store information on your computer. Some are essential to make our site work; others help us to better understand our users. By using the site, you consent to the placement of these cookies. Read our Legal Notice to learn more.

Close