Brian Galovich

高級副總裁兼首席資訊科技官

Brian Galovich 於 2020 年 12 月加入 Air Products,擔任高級副總裁兼首席資訊科技官。他負責對科技驅動的解決方案進行策略監督,以及科技、人員、資訊和流程的整合,為我們全球的員工和客戶提供價值和營運效率。

Galovich 先生帶來超過 24 年的經驗,他曾在數碼科技的各個方面領導大型的全球機構,包括基礎建設、網絡安全和企業業務系統,同時利用數碼工具、數據和分析,提升營運效率及改善員工和客戶體驗。最近,他擔任了柯林斯航天的數碼科技副總裁兼首席資訊科技官。在此之前,他曾在聯合技術公司為普惠和全球商業系統擔任首席資訊科技官。

Galovich 先生持有康涅狄格大學資訊系統管理學士學位、倫斯勒理工學院管理碩士學位,以及卡内基梅隆大學電子商務及商業科技碩士學位。

12/2020


返回領導階層

發生錯誤,請修正強調顯示的欄位。
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

我們能為你解答?

  1. 詢問哪一類的訊息?

X

This site uses cookies to store information on your computer. Some are essential to make our site work; others help us to better understand our users. By using the site, you consent to the placement of these cookies. Read our Legal Notice to learn more.

Close