運輸與庫存管理

訂單狀態

請聯絡客戶服務代表,瞭解您產品訂單狀態的最新資訊。

鋼瓶存量

鋼瓶存量是為了讓您清楚瞭解目前持有的出租鋼瓶而設計。您可以檢視預付合約的資訊並自行檢測庫存計數。

登入鋼瓶存量

庫存管理 - 大宗氣體

庫存管理可以用來輸入您的儲槽計量、下訂單、檢視產品使用並通知 Air Products 您生產排程的變更。

登入庫存管理

TELALERT® 遠端監測系統

使用我們的遠端監測系統,就可以監控氣體使用量,並視需求自動補充。我們使用獨家的軟體及遠端 TELALERT 遠端監測系統來預估交貨時程。由世界級的後勤中心進行產品運送排程。我們的後勤中心可以幫助您控制較低的庫存量,回報成本,並將運輸卡車出入您廠區之趟次減至最低。  

發生錯誤,請修正強調顯示的欄位。
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

我們能為你解答?

  1. 詢問哪一類的訊息?

APDirect 客戶入口網站

我們安全與方便的線上自助網站

X

This site uses cookies to store information on your computer. Some are essential to make our site work; others help us to better understand our users. By using the site, you consent to the placement of these cookies. Read our Legal Notice to learn more.

Close