化學處理

Air Products 已服務化學處理產業超過65年,持續提供大宗及鋼瓶的氮氣、氧氣及氫氣加上氣體分離與純化技術以及技術支援。我們也是主要工業氣體供應商中獨一無二的化學品供應公司。所以我們熟知您的業務與挑戰以及要如何幫助您成功。透過我們的專業,我們協助世界各地的企業更聰明、更潔淨與更經濟地運作。 請在左側選擇您的市場領域來瞭解更多資訊。

聯絡人資訊

X

This site uses cookies to store information on your computer. Some are essential to make our site work; others help us to better understand our users. By using the site, you consent to the placement of these cookies. Read our Legal Notice to learn more.

Close