液化天然氣 (LNG)

瞭解我們客戶的特定需求是我們成為液化天然氣技術的全球領導者所必需的。與客戶密切合作並且對於客戶的需求建立深度的知識,已驅使我們持續改進我們提供的液化天然氣技術、設備與服務。Air Products 提供完整系列的產品與服務,以成功設計、建造、啟動與操作您的液化天然氣設施。

Air Products 的 LNG 廣告

大型 LNG 的專門知識也可用應用在小型 LNG 廠 (695 KB)

LNG 技術手冊

基載 LNG 能力與經驗概覽

X

This site uses cookies to store information on your computer. Some are essential to make our site work; others help us to better understand our users. By using the site, you consent to the placement of these cookies. Read our Legal Notice to learn more.

Close