金屬

Air Products 作為全球工業氣體的領導者,具備數十年的氣體供應與安全經驗,可以幫助您改善工作效能。我們透過多種供應模式提供完整系列的氣體,包括氬氣、氦氣、氫氣、氮氣、氧氣與混合氣體等。我們也提供各式技術服務與以氣體為基礎的技術,幫助您降低成本並提升生產力。請在左側瀏覽工具列中選取您的產業,做更進一步的瞭解。

聯絡人資訊

這不是我們的一面
之詞 ...

瞭解客戶對於我們的意見。

氣體-金屬交互作用
電子報

一些小技巧、小經驗。立即註冊!

X

This site uses cookies to store information on your computer. Some are essential to make our site work; others help us to better understand our users. By using the site, you consent to the placement of these cookies. Read our Legal Notice to learn more.

Close