Halia

Halia (Hā´•lēă)

來自希臘神話的名稱

在 Air Products,我們對於地球上最基本的物質 - 水具備半世紀的獨到瞭解。我們的業務是工業氣體。並且我們已經充份利用這些知識,讓我們的用水更加安全與純淨。

自從 1960 年代以來,我們為工業汙水與市政飲用水處理的客戶提供所需的解決方案,協助客戶提升並改善其水處理流程。長久以來,我們的品牌一直與將珍貴資源復原成最純淨狀態的氧氣及臭氧應用連結在一起。我們為水技術帶來傳統、知識與認知。所以當我們拓展卓越的水處理產品應用,我們採用來自希臘神話的名字。

Halia 是一位海洋女神。她的名字與我們的產品完美結合。代表用來將生命基本成分恢復到昔日純淨的現代化科學與技術應用。

發生錯誤,請修正強調顯示的欄位。
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

我們能為你解答?

  1. 詢問哪一類的訊息?

X

This site uses cookies to store information on your computer. Some are essential to make our site work; others help us to better understand our users. By using the site, you consent to the placement of these cookies. Read our Legal Notice to learn more.

Close